PresiDENT White Sada 3v1

PresiDENT White Sada 3v1
PresiDENT White Sada 3v1
Kód: CLD-1946

Množství na skladě více než 10
Dostupnost skladem

Cena s DPH 253 Kč
Cena bez DPH 209 Kč

výrobce Betafarma - PresiDENT
číslo produktu 001384



Doprava
PPL nad 25kg340 Kč
Osobní odběr Česká Lípa0 Kč
Osobní odběr Český Brod0 Kč
Osobní odběr Nový Bor0 Kč
PPL nad 10kg170 Kč
PPL do 10kg120 Kč
PPL nad hmotnost 25 kg340 Kč
Zásilkovna CZ do 4 kg90 Kč
Zásilkovna CZ do 8 kg150 Kč
Zásilkovna CZ do 15kg180 Kč

Popis produktu:

PresiDENT White bělící zubní pasta s bylinnými výtažky: Barva zubní skloviny často ztrácí svojí přirozenou bělost z nejrůznějších vnějších nebo metabolických příčin. Bělící zubní pasta pomáhá zubům získat zpět přirozenou bělost pomocí výtažků lišejníku islandského a minerální soli fosforečnanu vápenatého. Lišejník islandský roste v arktických oblastech a je známý svou schopnosti vytvářet přírodní antibakteriální látky. Pro dlouhodobý svěží pocit v ústech obsahuje pasta výtažky z máty.

 

PresiDENT White ústní voda bez alkoholu: Zuby a dásně jsou běžně potaženy tenkou bezbarvou vrstvou (filmem), která pokrývá zubní plak a zubní kámen, což postupně může vést až ke žloutnutí zubů. Efektivní působení rostlinných výtažků z lišejníku islandského podporuje udržování přirozeně bílé barvy zubů. Ústní voda působí proti zubnímu kameni také tím, že omezuje srážení nerozpustných solí. Pro příjemné aroma a svěží dech jsou obsaženy výtažky z máty.

  • Návod k použití: Ústa se vyplachují nejlépe dvakrát denně, ráno a večer po čištění zubů po dobu 40 sekund 10 ml neředěné ústní vody.
  • Upozornění: Ústní vodu nepolykejte. Ústní voda není určená pro děti.


PresiDENT White Plus intenzivní zubní pasta pro bělení skvrn: Postupem času ztrácí zubní sklovina svojí přirozenou jasnost a bělost, obvykle jako výsledek nedůsledné, nepravidelné nebo nesprávné ústní hygieny. Pokud se k tomuto procesu přidají další negativní faktory jako je kouření tabákových výrobků, požívání kávy, čaje anebo užívání některých antibiotik (např. na bázi tetracyklinu), mohou se na ploškách zubů začít tvořit hnědé až tmavohnědé nevzhledné skvrny. V těchto případech se doporučuje používat 1x týdně zubní pastu s vyšším stupněm abrasivity (RDA vyšší než 200). Díky speciální směsi abrasivních mikročástic získaných z lastur patřících do čeledi Diatomaceae, pomáhá tato speciální zubní pasta navrátit zubům jejich přirozenou barvu již po několika aplikacích. K remineralizaci zubů napomáhá calcium glycerophosphate. Upozornění: Zubní pastu nepolykejte. Zubní pasta není určena pro děti.

0/4 rating1/4 rating2/4 rating3/4 rating4/4 rating 0×